Når du skal sætte postkasse stickers på

af admin

Du er også kommet med på moden og har fået dig nogle navneskilte til postkasse i form af stickers, hvor det er navne og måske endda også nogle små figurer, der skal forestille dem, der bor derhjemme.
Det er jo også en måde at fylde postkassen ud udenpå, for godt nok er den stor for at kunne have meget indhold i sig, men den er også bare stor og kedelig at kigge på resten af tiden, så man kan lige så godt pifte den op med et udseende, der også er praktisk i form af stickers med navne og figurer.
Det er bestemt nemt at gøre, men derfor skal man stadig lige tænke sig over, inden man gør det.
Man skal vælge en dag, hvor der er tørt vejr, og så er det som regel godt, at man lige vasker postkassen af dér, hvor klistermærkerne skal sidde. Er man i tvivl, så læser man den vejledning, som der følger med.
Man skal være forsigtig, når man sætter de klistermærker på, så man skal ikke have børn eller dyr med ude samtidig, da de kan forstyrre, og ellers er det noget med at håbe, at naboen og ikke ikke lige kommer og generer dig imens.

De her postkasse stickers skal på

Man skal lige måle efter, hvor de skal sidde først, så man ved, der er plads til dem, specielt hvis de skal hænge ved siden af hinanden. Dernæst er det noget med at holde øje med, om de er i vater, og det skal man holde øje med helt til sidste øjeblik, hvor man sætter dem på, for det kan ske, at de sætter sig så godt fast, at man ikke kan få dem af igen, uden man efterlader et aftryk, og rykker man dem for hurtigt af, så kan de gå i stykker.
Du skal også holde øje med, at der ikke kommer luftlommer under dem, for udover det ser dumt ud, så kan der komme skidt og andet utøj under lommerne, hvis der er en indgang til den slags, og luften kan eventuelt have lettere ved at få fat i dem og blæse dem af.
Så det er en langsom proces, der skal gøres ordentligt.

You may also like