Olaplex

af admin

Olaplex er kendt som et populært hår pleje middel – som jeg stiftede bekendtskab med for mange år siden, da jeg fik en Olaplex shampoo og Olaplex hårkur i fødselsdagsgave. Jeg havde aldrig før gået op hvilke produkter jeg anvendte til mit hår, men blev da glad for min olaplex gave.
Jeg tror man skal have prøvet at anvende Olaplex inden man kan udtale sig om produktet, for hvis man som jeg ikke havde prøvet det, havde jeg aldrig selv købt det. Det jeg forsøger at sige er, at Olaplex kan noget ved håret som de produkter jeg tideliger har anvendt ikke kunne. Det var som om mit hår fik nyt liv – ikke lige efter den første hårvask, men efter et stykke tid hvor jeg havde anvendt det.

Mit hår fik igen den naturlige struktur og glans som det havde manglet gennem mange år, jeg tænker også at det var derfor jeg fik Olaplex i fødselsdagsgave. Det var dejligt at få sit gamle hår tilbage, jeg fik det også bedre sådan rent psykisk, for når jeg så mig selv i spejlet, var det ikke længere det der triste og tørre hår jeg mødte.
Det jeg så kan konkludere, er at mit hår har betydet meget mere end jeg lige selv vidste – og jeg er himmel henrykt for at jeg fik den fødselsdagsgave med Olaplex produkterne i – og der er ingen tvivl om at jeg altid har Olaplex stående i mit badeværelse.
Det gode er også, at den lille flaske Olaplex hårkur, ikke fylder ret meget, så den kan jeg altid have med når jeg er på tur eller ude at rejse – den er faktisk helt uundværlig når jeg er på ferie sydpå, hvor mit hår udsættes for både stærk sol og saltvand og klorvand. Et hurtigt bad – håret får lige en hårkur, og så er jeg klar til at gå ned og spise i restauranten med friskt nyt glansfuldt hår.
Så for mig er Olaplex det produkt der følger mig og mit hår i tykt og tyndt, og det bliver det ved med at gøre.

You may also like