Chicago: En by i modsætning til alle andre

af admin

Chicago er den tredjestørste by i USA med en befolkning på over 2,7 millioner mennesker. Chicago ligger i staten Illinois og er kendt for sin pizza, hotdogs og Cubs-baseball. Chicago er en by, der er blæsende og kold om vinteren, men dejlig solrig om sommeren, og som har noget for enhver smag

Chicago er rig på historie og kultur. Nogle af de historiske seværdigheder, der skal ses, er bl.a

-The Field Museum of Natural History: Field Museum: Field Museum ligger på byens berømte “Museum Campus” og er et af de største naturhistoriske museer i verden. Museet er hjemsted for Sue – det mest komplette Tyrannosaurus Rex-fossil, der nogensinde er fundet – og det er en favorit blandt både voksne og børn.

-Art Institute of Chicago: Art Institute er et af de ældste og største kunstmuseer i USA og kan prale af en samling, der omfatter værker af Monet, van Gogh og Picasso. Med over 300.000 kunstværker fordelt på over 1 million kvadratmeter er der noget for enhver smag på dette verdensberømte museum.

-Navy Pier: Navy Pier er en 3.300 fod lang mole ved Lake Michigan og er en af Chicagos mest populære turistdestinationer. Med restauranter, butikker, et IMAX-biograf, et pariserhjul og meget mere har Navy Pier noget for enhver smag.

You may also like

Skriv en kommentar