En kort historie om baseball

af admin

Baseball blev opfundet i midten af det 19. århundrede og er blevet et af USA’s foretrukne tidsfordriv. Selv om det kan virke som et simpelt spil, er baseball faktisk ret komplekst med en rig historie og et sæt regler, som selv de mest indædte fans nogle gange ikke helt forstår. I dette blogindlæg giver vi dig et kort overblik over baseballspillets oprindelse og nogle af dets vigtigste regler.

Baseballens oprindelse

Baseball menes at have sin oprindelse i det engelske spil rounders. Rounders blev bragt til Nordamerika af britiske immigranter i 1800-tallet, hvor det langsomt begyndte at udvikle sig til det spil, som vi nu kender som baseball. En af de vigtigste ændringer var indførelsen af diamantformede baser, som erstattede de firkantede baser, der blev brugt i rounders.

Major League Baseball

Baseball blev officielt en professionel sport i 1869 med dannelsen af det første professionelle hold, Cincinnati Red Stockings. Den første professionelle liga, National Association of Professional Base Ball Players, blev grundlagt i 1871. Denne liga eksisterede i fem år, inden den blev opløst på grund af økonomiske problemer. Den blev erstattet af National League i 1876, som stadig eksisterer i dag og almindeligvis kaldes Major League Baseball (MLB). MLB består i øjeblikket af 30 hold, hvoraf 29 er placeret i USA og et i Canada.

Reglerne for baseball

Hvis du nogensinde har forsøgt at forklare reglerne for baseball til en person, der aldrig har set det blive spillet før, ved du, at det kan være en stor udfordring. Der er mange regler, og mange af dem er åbne for fortolkning. Her er blot nogle få af de grundlæggende regler 

-En kamp består af ni innings, hvor hvert hold får mulighed for at slå én gang 

-Hver inning starter med to outs og ingen løbere på base

You may also like

Skriv en kommentar