Har du svært ved hele jobsøgningsprocessen?

Hvis du, ligesom så mange andre, har svært ved hele den proces man skal igennem når man skal søge job, så kan du her finde et par gode råd til hvordan man optimerer sin jobsøgning og finder de mest relevante jobopslag.

Find de mest relevante jobopslag

I jobjagten kan man hurtigt bliver overvældet af de mange jobs der findes. Det er dog ikke alle, der er lige relevante selvom de måske ser spændende ud og nogle ville ganske enkelt bare ikke passe til dig.

Først og fremmest skal du gøre det klart overfor dig selv hvilke jobs du ønsker, hvilke jobs du er kvalificeret til og hvilke jobs der passer til dine behov. Du kan benytte en karriere mentor, som Mikkel Wendelboe Toft, til at få et klart billede af hvilke jobs, der egentlig ville gøre dig glad og hvilke jobs du burde søge.

Coaching vil potentielt give dig nogle helt nye ideer til hvad du burde søge efter, og kan i sidste ende måske være med til at finde dit drømmejob!

Optimer din jobsøgning

Vil du gerne optimere den måde du søger job på så følg denne simple guide:

  • Afsæt specifikke tidspunkter hvor du “arbejder” på din jobsøgning
  • Organiser dine ansøgninger i mapper, så du nemt finder det du skrev i den specifikke anøsgning, som du bliver kaldt til samtale om
  • Gem altid jobopslaget, for det kan være det senere bliver slettet fra jobsiden (Tag evt. et screenshot)
  • Lav påmindelser mht. opfølgninger på sendte ansøgninger

You may also like

Skriv en kommentar