Hjælp til hjemmeside og webshop

af admin

Så er tiden kommet til at jeg skal have lavet en fornyelse af min hjemmeside og webshop, min egen er ikke længere up to date, og da jeg ikke selv kan finde ud af at få min online marketing på højde med mine konkurrenters, ja så gik jeg i gang med at finde ud af hvem der kunne hjælpe mig med at samle alle mine online aktiviteter et enkelt sted – udbydere er der mange af, men den jeg syntes var mest interessant var den der hed adhelp.dk. Deres hjemmeside var enkelt og ligetil, det ville jeg jo også gerne have at min egen blev – for min var blevet tung for de besøgende at komme ind på. For mig er det vigtigste at jeg har tillid til den der skal hjælpe mig og lave min virksomheds ansigt udadtil, er denne tillid der ikke, så bliver det nemt op ad bakke med samarbejdet.

Vækste min virksomhed var formålet

Da jeg kontaktede adhelp fik jeg hurtig tillid til dem, de var troværdige og talte rent mel ud af posen, det kan jeg godt lide. Jeg fik at vide, at de resultater der kom, de ville tale for sig selv, og at jeg ikke lige kunne forvente at se en stigning de første uger. Dertil kom at der ikke var nogen fast bindings periode ud over den løbende måned, så for mig var det den geniale pakkeløsning jeg kunne få. Deres egen hjemmeside var en inspiration til den enkelthed som jeg selv ønskede, og jeg fik det.

You may also like

Skriv en kommentar