Kranbokse og andet udstyr til cyklen

af admin

Det er begrænset hvor længe ens kranboks kan blive ved med at være funktionsdygtig – og så er det jo bare dejligt at man har venner og bekendte der kan hjælpe en med dels at finde en ny kranboks men også at hjælpe en med at få den skiftet. Jeg fik at vide at jeg skulle gå på Danishbike.dk og se på deres kranbokse, og hvis jeg ikke selv kunne finde ud af at bestille den rigtige, ville han hjælpe mig igennem det. Jeg er ikke selv ekspert i disse ting, å jeg måtte bede min ven om at hjælpe mig- så vi fik bestilt de helt rigtige. Han viste mig hvordan jeg gik ind på danishbike.dk og deres kranboks vælger – og her fandt vi så model og størrelsen som passede til min racer cykel – vi valgte en tripeak med keramiske lejer.

Kranboks tripeak keramiske lejer til cyklen

Nu er det ikke kun kranbokse Danish Bike forhandler, så selvom det var det jeg gik efter, så fik jeg også lige udskiftet nogle andre ting, som de også havde – nu havde jeg jo min ekspert siddende ved min side, så jeg var sikker på at jeg fik det helt rigtige. Jeg fandt ud af at det var kvalitets produkter til rimelige penge, så efterfølgende har jeg købt mit andet udstyr hos dem også. Jeg fik lært hvordan jeg selv kan både bestille og montere mine kranbokse i fremtiden uden problemer, men jeg skulle jo lige lære det først. Et super fedt sted at handle.

You may also like

Skriv en kommentar