Osteopati som manuel medicin

af admin

Hos Min Osteopat forstår vi, at det kan være frustrerende og overvældende at have med smerter at gøre. Derfor tilbyder vi en gratis indledende konsultation over telefonen, så vi kan lære dig og din tilstand bedre at kende. Vi spørger om dine symptomer, hvor længe du har oplevet dem, og hvilke behandlinger du tidligere har prøvet. Vi vil også tale med dig om dit generelle helbred og din livsstil. Disse oplysninger vil hjælpe os med at udarbejde en personlig behandlingsplan, der tager højde for dine specifikke behov.

Hvis du leder efter en osteopat i Danmark, kan du ringe til min osteopat i dag. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og få dig i gang med at komme i gang på vejen til helbredelse.

Hvorfor vælge Min Osteopat?

– Vi tilbyder en gratis indledende konsultation over telefonen

– Vi tilpasser vores behandlingsplaner til at opfylde dine specifikke behov

– Vi har mange års erfaring med behandling af en bred vifte af tilstande

– Vi bruger blide, effektive teknikker, der giver resultater

Hvorfor benytte sig af osteotapi?

Osteopati er en form for manuel medicin, der fokuserer på diagnosticering og behandling af lidelser i bevægeapparatet. Osteopater bruger en række forskellige teknikker til at behandle patienter, herunder manipulation, mobilisering, massage og udstrækning. Osteopati anvendes ofte til behandling af rygsmerter, nakkesmerter og hovedpine.

Hvad kan osteopati behandle?

Osteopati kan behandle en bred vifte af tilstande, herunder:

– Rygsmerter

– Nakkesmerter

– Hovedpine

– Gigt

– Sportsskader

– Skader som følge af gentagne belastninger (RSI)

– Holdningsproblemer

You may also like

Skriv en kommentar