Rejse til Canada

af admin

Canada er et nordamerikansk land, der strækker sig fra USA i syd til polarcirklen i nord. Canada er kendt for sine vidtstrakte landskaber, som omfatter tundra, skove, bjerge og søer. Landet er også hjemsted for en mangfoldig befolkning, hvor folk fra hele verden kommer for at bo i landets byer. Hvis du planlægger en rejse til Canada, er der et par ting, du bør vide.

For det første er landet enormt stort, så du skal beslutte, hvilken region du vil besøge. Vestkysten er hjemsted for byer som Vancouver og Victoria, mens østkysten byder på Montreal og Quebec City. Prærierne ligger i midten af landet og er kendt for deres flade landskaber, mens nord er hjemsted for polarcirklen. For det andet skal du have et gyldigt pas for at rejse ind i Canada.

Amerikanske statsborgere kan også bruge en fødselsattest eller et paskort. For det tredje bruger Canada det metriske system, så vær forberedt på at bruge kilometer i stedet for miles og celcius i stedet for Fahrenheit. Endelig har de canadiske provinser deres egne love og skikke, så sørg for at undersøge din destination, inden du tager af sted. Med disse tips i baghovedet er du sikker på at få en vidunderlig rejse til Canada.

You may also like

Skriv en kommentar