Servicepakker til udlejningsejendomme i trekantsområdet

af admin

Stor eller lille virksomhed med udlejningsejendomme – så følger der en del administrative opgaver med. Det har Kolding ejendomsadministration også fundet ud af, og derfor tilbyder de ejere af udlejningsejendomme eller ejendomsinvestorer skræddersyede service pakker som kan afhjælpe disse administrative opgaver og gøre dem digitale. man kan altid booke et møde, og høre hvad de kan tilbyde en, og derefter finde ud af om det er noget for en. Teamet i ke-admin er eksperter indenfor området og har mange års erfaring inden for ejendomsadministration. Dette gør selvfølgelig at de kender alle paragraffer og love som man skal kunne kende når man nu engang udlejer ejendomme til andre, og derfor også ved hvad der skal gøres.

Små eller store udlejningsejendomme

Jo større ens udlejningsejendomme er, jo mere vigtigt er det at tingene fungere som de skal – hertil kommer at der som regel også skal være en vicevært funktion til stede. Dette kan ke-admin.dk også tilbyde – så det er altså ikke bare kun det papirmæssige de tager sig af. Nu bor jeg selv til leje, og jeg har det nu bedst med at det er fagfolk der står med de opgaver der er forbundet med at jeg lejer en lejlighed. Det må gerne være så digitaliseret som muligt, så jeg selv kan følge mit eget vand, varme og elforbrug. Jeg skal ikke bekymre mig om, om det er rigtigt, for jeg kan selv se om mine tal løber løbsk. Der hvor jeg vil være tryg, er når jeg flytter, så bliver alle behandlet ens.

You may also like

Skriv en kommentar