Unikke sildebens borde

af admin

Jeg vidste ikke der var noget der hed sildebensborde – men jeg kan kun sige, kors hvor er de flotte. I første omgang tænkte jeg på de der gammeldags sildebens gulve, da jeg hørte om dem. En af mine venner havde foreslået mig, at gå ind på Sadadesign.dk og se hvad de havde af flotte borde, dengang jeg skulle have et nyt spisebord – så det gjorde jeg selvfølgelig. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi kunnet forestille mig, at dette sildebens træ kunne blive forarbejdet til at blive så flotte og unikke borde. Der var borde til enhver smag, nogle kunne jeg lide og andre det var så lige mig. Derfor har jeg i dag en af deres runde spiseborde stående i min spise stue, hvor den er med til at give et godt look.

Sildebensborde fra Sadadesign.dk

Jeg havde valgt et rundt bord, da der så ikke var ben man skulle slås med, hvis man sad mange rundt om bordet – ikke lige det understel som på billedet, men placeret på samme måde. Jeg er imponeret over hvordan sadadesign kan trylle og få så mange varianter ud af disse sildebens træ, med deres arbejde med træet – jeg kunne jo næsten få lige netop den form på bordet jeg ønskede, den farve der matchede ind i mine nuværende ting – så på den måde, kunne jeg selv være med til at designe mit eget spisebord som ingen andre har. Selvfølgelig koster designer møbler lidt mere, men jeg syntes at det var en favorabel pris på mit bord.

You may also like

Skriv en kommentar