Vil du opleve musik, dans og kunst?

af admin

Wales er et land, der ligger i den nordvestlige del af Europa. Det er afgrænset af England mod øst, Det Irske Hav mod nord og vest og Bristol-kanalen mod syd. Landet har en befolkning på lidt over tre millioner mennesker og et areal på 8.023 kvadratkilometer. Cardiff er Wales’ hovedstad.

Det walisiske folk nedstammer fra de gamle keltiske briter. De taler et sprog, der hedder walisisk, som er nært beslægtet med cornisk og bretonsk. Den keltiske kultur er stadig meget stærk i Wales, og du kan se det i den traditionelle musik, dans og kunst.

Wales har en rig historie og et varieret landskab. Der er bjerge, dale, søer, floder og skove spredt ud over hele landet. Kysten er også meget naturskøn, med barske klipper og sandstrande. I de senere år er Wales blevet et populært turistmål.

Økonomien i Wales er hovedsageligt baseret på landbrug og turisme. Der er også en del fremstillingsindustri, især i Cardiff og Swansea. Ligesom det meste af Det Forenede Kongerige lider Wales imidlertid under høj arbejdsløshed og fattigdom.

You may also like

Skriv en kommentar