Mest foretrukne HR system

af admin

Når man har med medarbejdere og deres data at gøre, er det vigtigt at der er styr på dels hvordan de gemmes, og dels at man har det hele samlet et HR sted, så man ikke skal lede efter tingene – dertil er der udviklet et personale administration – et effektivt HR system, der både forenkler ens arbejdsgange men også er med til at forbedre arbejdet man sidder og udfører.

Visma er det mest foretrukne HR system der findes i Danmark, og kan køre sammen med lønsystemet, samtidig med at man ikke kommer på kant med GPDR lovgivningen.

Klik ind her, hvis du vil lære mere om et smart hr system.

Et arbejdsredskab, der samler alle ens medarbejderes data, som løntrin, sygefravær, anciennitet og medarbejder udviklinger og som kører sammen men lønindberetningerne – når først man har lært systemet at kende, reduceres ens arbejdsgang væsentligt, og man kan så enten hvile hænderne lidt, eller på tage sig en ekstra administrativ opgave.

Vismaenterprise.dk har nogle super dygtige og erfarne specialister, der er med til at sætte en ind i programmet, så man ikke sidder og ikke kan finde ud af det – samtidig med at de også er erfarne og kompetente lønkonsulenter der ved hvad de har med at gøre.

Skulle man være usikker på, om systemet nu også opfylder diverse krav inden for HR systemer, så er virksomheden ISO 27001 certificeret, hvilket er en blåstempling for at tingene er i orden, for man får ikke bare lige sådan et ISO 27001 certifikat foræret – det skal der arbejdes for.

You may also like

Skriv en kommentar