Gratis isoleringstjek

af admin

Energipriserne stiger – og det gør at man måske lige har brug for at få sit hus tjekket for om det lige mangler lidt ekstra isolering for at udgifterne på varmen kan komme lidt ned. Mange gange sker der nemlig det, at den eksisterende isolation er faldet sammen, eller der er kommet luftbroer, som gør at isoleringen ikke længere holder 100% på varmen. Der er flere måder man kan få et eftersyn på sin isolering på, og den mest almindelige er en termografi af huset frem for at man går huset efter manuelt.

Gratis tjek af huset med eller uden termografi – for mig er det, det mest optimale hvis et gratis isoleringstjek bliver foretaget med termografi, da man her klart og tydeligt kan se hvor det er at huset trænger til at blive efterisoleret. vinteren kommer, og huset skal have en ny hue på, for at komme nogenlunde økonomisk gennem vinteren. 

Jeg syntes at det er en god ide, at man udbyder et Gratis isolerings tjek fra Gratis-IsoleringsTjek.dk, for så har alle mennesker råd til at få foretaget et check af huset inden vinteren og nå at få udbedret evt. varmeudslip.

Vi valgte at få foretaget en af disse isolerings tjek, da vi fik varmepenge af staten, for så havde vi også til efterisoleringen, og den gamle varmeregning var jo allerede betalt, så det syntes vi var en god ide og en mulighed for at få mest ud af de penge vi nu havde fået ind ad døren.

You may also like

Skriv en kommentar